Aparat de curatat si feliat ananas Grunberg Gr 374
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Aparat de curatat si feliat ananas Grunberg Gr 374

availability:In stock

sku: 1967

22,00 lei

Descriere produs

Aparat de curatat si feliat ananas Grunberg Gr 374 acesta functioneaza ca un tirbuson indepartand pulpa in inele perfecte fara a deforma coaja. Invelisul va ramane intact pentru a fi utilizat la decorarea desertului sau ca pahar pentru un cocktail savuros.

Ingeniosul feliator si curatitor pentru ananas va decoji si felia miezul ananasului in doar 30 de secunde inlaturandu-i si cotorul din mijloc.

Invelisul va ramane intact pentru a fi utilizat la decorarea desertului sau ca pahar pentru un cocktail savuros. Se include in pachet si feliatorul cu ajutorul caruia poti taia dintr-o singura miscare inelele de ananas in cubulete – asta in cazul in care vrei sa faci o salata de fructe. Partea ramasa din ananas se poate folosi ca bol pentru desert sau bauturi.

Proaspete suculente felii de ananas perfecte în mai puţin timp decât este nevoie pentru a deschide o conservă doar cu acest dispozitiv pentru taiat ananas !!

– Rapid şi usor
– Ananas în formă de inele perfecte
– Coaja rămâne intactă 
– Pentru toate dimensiunile de ananas

In pachet include feliatorul cu ajutorul caruia poti taia dintr-o singura miscare inelele de ananas in cubulete – asta in cazul in care vrei sa faci o salata de fructe.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Aparat de curatat si feliat ananas Grunberg Gr 374”