Casti audio Monster Beats by dr. Dre Solo HD
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Casti audio Monster Beats by dr. Dre Solo HD

availability:In stock

sku: 911

33,00 lei

Descriere produs

Aceste casti sunt replica fidela a castilor Monster Beats by Dr Dre Solo HD si sunt create special pentru stilul de viata al mileniului 3 sunetele redate fiind de o calitate excelenta pentru casti atat de compacte si portabile.

Dr. dre spunea: „Oamenii nu asculta muzica adevarata. Artistii si producatorii lucreaza din greu in studiouri perfectand muzica lor dar oamenii nu pot niciodata sa o asculte pentru ca ea nu poate fi ascultata la castile normale acestea nu pot sa redea perfect basul si detaliile muzicii originale”.
Astfel au fost create castile Monster beats Solo HD cu aceste casti oamenii vor putea sa asculte exact muzica si detaliile melodiilor si sa simta exact ceea ce au vrut sa transmita artistii. Castile Solo au fost create pentru a reda sunetele cat mai real si au o calitate extraordinara astfel ca vei auzi exact ceea ce artisti vor ca tu sa asculti.
De asemenea si designul este imbunatatit. Sistemul de impachetare in trei bucati va ajuta sa luati castile oriunde cu dumneavoastra.

Producatorii au echipat aceste casti cu un cablu special XLN care dispune de un tub de flux magnetic pentru a oferi un sunet foarte clar fara pierderea claritatii si interferente.

De asemenea cablul XLN este plat si ultraflexibil impiedicand innodarea acestuia. Castile Monster Beats by Dr Dre Solo HD sunt compatibile cu toate device- urile cu mufa de 3. 5 mm.

Culori disponibile :rosu si albastru

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Casti audio Monster Beats by dr. Dre Solo HD”