Casti bluetooth stereo Monster Beats by Dr. Dre HD Solo Bluetooth S450
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Casti bluetooth stereo Monster Beats by Dr. Dre HD Solo Bluetooth S450

availability:In stock

sku: 2034

108,90 lei

Descriere produs

Casti bluetooth stereo Monster Beats by Dr. Dre HD Solo Bluetooth S450 sunt dotate cu componente de inalta precizie ce va permit sa simtiti claritatea sunetului fara distorsiunea acestuia sau sa fiti deranjati de zgomotele din jur.

Aceste casti Monster Beats S450 Bluetooth  dispun de slot pentru card Micro SD intre 128M-32GB si acumulator reincarcabil.

Cu ajutorul castilor Monster Beats S450 Bluetooth Dr.Dre puteti asculta muzica si sa raspundeti la telefon in acelasi timp prin cel mai mic efort.

Cablul castilor Monster Beats S450 este unul special si anume XLN ce dispune de un tub de flux magnetic pentru a oferi un sunet foarte clar fara pierderea claritatii si fara a interfera alte sunete din jur.

Castile Monster Beats S450 Bluetooth Dr.Dre sunt dotate cu componente de inalta precizie ce va permit sa simtiti claritatea sunetului fara distorsiunea acestuia sau sa fiti deranjati de zgomotele din jur.

Cu Castile Beats by Dr. Dre muzica pe care o asculti are exact calitatea supersonica si detaliile  pe care artistii vor sa le auzi. Castile normale nu pot reda bogatia sunetului din melodiile digitale moderne cu atat mai putin castile de dimensiuni mici. Dar castile SOLO Monster Beats sunt create special pentru stilul de viata al mileniului 3. Auzi sunetele atat de real incat vei fi surprins de calitatea extraordinara din partea unor casti atat de compacte si portabile.

Sistemul de impachetare in trei bucati va face viata mai utila putand sa luati castile Monster Beats by Dr. Dre HD Solo Bluetooth S450 cu dumneavoastra oriunde fara batai de cap.

Specificatii casti HD Solo Monster Beats S450 Bluetooth Dr.Dre:

– design: cu banda sustinere On-Ear
– segment: Tip DJ
– tehnologie: Bluetooth/Fir
– versiune Bluetooth: versiunea 2.1 + EDR
– conectare: Stereo 3.5 mm
– gama de Frecventa: 2.4GHz
– utilizare: Multimedia

Pachetul Monster Beats S450 Bluetooth contine:

-1x casti audio Monster Beats by Dr. Dre HD Solo Bluetooth S450

-1x ghid de utilizare

-1x cablu USB

-1x cablu XLN

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Casti bluetooth stereo Monster Beats by Dr. Dre HD Solo Bluetooth S450”