Covoraș cu masaj pentru relaxare reflexoterapie Futzuki
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Covoraș cu masaj pentru relaxare reflexoterapie Futzuki

availability:In stock

sku: 2344

38,50 lei

Descriere produs

Covoras cu masaj pentru relaxare reflexoterapie Futzuki este creat tinand cont de principiile medicinei traditionale chineze stimuland punctele plantare corespunzatoare intregului corp.

Reflexologia pe care se bazeaza covorasul de masaj Futzuki este studiul si aplicarea de masaj a piciorului bazat pe stimularea punctelor de acupunctura.

Dupa o zi tensionata la servici oricine are nevoie de destindere si relaxare iar noi am gasit solutia ” Covoras cu puncte de stimulare pentru masaj si relaxare Futzuki ” !

Covorul cu masaj Futzuki are o gramada de puncte de stimulare cu dimensiuni diferite care iti va masa usor talpile picioarelor si iti va da un sentiment de relaxare generala a intregului corp.

Reflexoterapia presupune stimularea punctelor de acupunctura ale picioarelor iar aceste puncte de presiune sunt conectate la diferite parti ale corpului ajutand la calmare si la eliberarea tensiunilor care s-au acumulat ajutandu-va sa aveti o sanatate remarcabila.

Covorasul pentru masaj si relaxare „Futzuki” poate fi folosit atat acasa cat si la birou sau in vacanta ori de cate ori simtiti nevoia relaxarii.

Daca mergeti 15 minute pe zi pe acest covoras special Futzuki corpul dumneavoastra se va elibera de tensiune iar dumneavoastra veti deveni relaxati si binedispusi.

Pe acest covor cu masaj Futzuki trebuie sa pasesti incet pe toata suprafata covorului pentru a simti cum prin talpile goale iese toata incordarea acumulata si toata energia negativa.

Covorasul Futzuki are peste 2000 de noduli speciali de masaj distribuiti pe talpa piciorului in puncte de acupunctura diferite stimuland astfel aceste puncte şi eliberand tensiunea din organism prin simpla actiune de mers pe covoras.

Aceste puncte de presiune pe arcada piciorului corespund in functie de medicina chineza diferitelor parti ale corpului.

Zonele de reflex decongestioneaza si produc relaxarea corpului iar presiunea dinamica si ritmica exercitata de catre nodulii de masaj in talpi cauzeaza astfel un efect de stimulare şi revitalizare.

Nu folositi covorasul de masaj „Futzuki” daca:

– aveti picioarele inflamate

– imediat dupa masa

– aveti entorse leziuni sau vanatai la nivelul picioarelor

– suferiti de tromboza flebita boli cardiace

– sunteti in primele 3 luni de sarcina.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Covoraș cu masaj pentru relaxare reflexoterapie Futzuki”