Feliator cartofi pai Perfect Fries
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Feliator cartofi pai Perfect Fries

availability:In stock

sku: 1187

33,00 lei

Descriere produs

Feliator cartofi pai Perfect Fries este extrem de usor de utilizat si curatat pentru o indelungata utilizare.Feliatorul pentru cartofi pai are lame puternice realizate din otel inoxidabil iar exteriorul este realizat din material plastic dur.

Feliatorul de cartofi pai Perfect Fries este simplu de utilizat si curatat dupa utilizare. Cu ajutorul feliatorului puteti taia si ceapa morcov mere pere etc.

Pentru a va utila complet bucataria si a va oferi posibilitatea de a gati si savura cartofi identici cu cei preparati de marile fast-fooduri punem la dispozitie produsului Perfect Fries feliator cartofi pai.

Datorita dimensiunilor sale mici  feliatorul Perfect Fries este foarte usor de utilizat practic si se curata extrem de usor dupa fiecare folosire.

Acest feliator Perfect Fries este destinat in special pentru taierea cartofilor dar puteti de altfel sa feliati si sa taiati si legume sau fructe.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Feliator cartofi pai Perfect Fries”