Paint Zoom aparat pentru zugravit si vopsit
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Paint Zoom aparat pentru zugravit si vopsit

availability:In stock

sku: 248

163,90 lei

Descriere produs

Spune la revedere bidinelelor pensulelor mizeriei picaturilor de vopsea si acoperirii inegale. Acum poti vopsi ca un profesionist rapid si usor cu puterea de pulverizare a lui Paint Zoom.

Poti transforma orice spatiu intr-un loc senzational in doar cateva minute si partea cea mai buna este ca oricine poate folosi Paint Zoom. Cu Paint Zoom poti vopsi orice suprafata doresti: plate – perete stuc caramida panouri beton lemn si multe altele. Si tu poti fi creativ fara a murdari tot in jurul tau. Cu Paint Zoom nu exista picaturi scurse sau erori. Paint Zoom este fabricat dintr-un material usor dar rezistent. Inauntru se gaseste un motor cu o putere de 650 watt care ofera puterea de care ai nevoie chiar si pentru cele mai mari proiecte. Trebuie doar sa apesi si Paint Zoom pulverizeaza o cantitate perfecta de vopsea pe orice suprafata.
Acum iti poti transforma o casa obisnuita intr-una magnifica; adauga culoare mobilierului deteriorat; readu antichitati inapoi la viata – si toate intr-un singur strat de vopsea astfel ca economisesti timpul si costurile cu vopselele sunt reduse la jumatate.

Cu Paint Zoom este cel mai istet mod de a vopsi:

– Usor de utilizat
– Pentru toate tipurile de vopsea
– Nu picura
– Extrem de usor (fara dureri de spate sau de umar)
– Capacitate: 800 ml
– Lungimea furtunului – 1 5 m
– Putere motor – 650 W
– Greutate: 1.9 kg (cand recipientul este plin)
– Manual  limba romana

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Paint Zoom aparat pentru zugravit si vopsit”