Papuc perie pentru picioare Easy Feet
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Papuc perie pentru picioare Easy Feet

availability:In stock

sku: 627

33,00 lei

Descriere produs

Perie pentru picioare EasyFeet in forma de papuc va ajuta sa aveti picioare sanatoase si catifelate cu cel mai mic efort.

Peria EasyFeet se fixeaza de cada cu ajutorul ventuzelor de pe talpa. Talpa si breteaua sunt prevazute cu 1000 de peri plus piatra ponce in zona calcaiului care va curata piciorul fara efort. Nu trebuie sa va mai aplecati ca sa va curatati picioarele excluzand astfel pericolul de a aluneca. Trebuie doar sa introduceti piciorul in papucul cu perii si sa-l miscati pentru o curatare eficienta si rapida a piciorului. Pentru o mai buna curatare va recomandam sa folositi sapun lichid pe care il adaugati pe perii papucului inainte sa introduceti piciorul.

Pachetul include 1 papuc de masaj EasyFeet universal atat ca marime cat si ca forma care poate fi folosit pentru ambele picioare.

Prezentare video Easy Feet:

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Papuc perie pentru picioare Easy Feet”