Papuci de casă antioboseală cu talpă Relax Gel Slippers
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Papuci de casă antioboseală cu talpă Relax Gel Slippers

availability:In stock

sku: 2345

75,90 lei

Descriere produs

Papuci de casă antioboseală cu talpă Relax Gel Slippers sunt cea mai bună soluție pentru confort si oferă relaxare eliminand durerea picioarelor gleznelor genunchilor sau a spatelui.

Mulţumită tălpilor din cauciuc extrem de confortabile şi foarte rezistente cu Gel Stepluxe Slippers puteţi să văplimbaţi şi pe teren accidentat.

Datorită tălpilor antiderapante puteţi încălţa papucii Relax Stepluxe Slippers imediat ce ieşiţi din piscină sau de sub duş.

Papucii tradiţionali au talpa subţire şi sunt slabi dar la Relax Stepluxe Slippers branţul cu strat gros din gel care se adaptează după forma tălpii ce oferă confort fără a-şi pierde ţinuta.

Gelul anti-oboseala nu-și pierde proprietatile iar papucii de casa Gel Slippers vă oferă sprijinul si fermitatea de care aveți nevoie fiind soluția perfectă pentru relaxarea picioarelor dumneavoastră.

Papucii pentru relaxare Slippers sunt confectionați din materiale de calitate durabile și pot fi spălați manual sau in mașina de spălat.

Măsuri disponibile:

– mărimea S: 37-39

– mărimea M: 40-41

– mărimea L: 42-44

Profită acum de această ofertă limită Papuci de casă Relax Gel Unisex Maro ! sau albastri in functie de lot pozele sunt reale realizate de catre noi

PS : Imaginile folosite au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional fața de caracteristicile produselor prezentate.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Papuci de casă antioboseală cu talpă Relax Gel Slippers”