Perna masaj picioare VIBRATING FOOT MASSAGER
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Perna masaj picioare VIBRATING FOOT MASSAGER

availability:In stock

sku: 1179

86,90 lei

Descriere produs

Perna masaj picioare VIBRATING FOOT MASSAGER este un aparat de masaj pentru picioare cu vibratii umplut cu micro ’mărgele’ moi functioneaza cu 4 baterii R14 (neincluse) are si mufa de adaptor 6V (neinclus).

Mai multe persoane din domeniul sanatatii autentifica care avea grija de propriile noastre picioare este un element important în susținerea o sănătate mai bună. Picioarele noastre sunt formatate pentru a sprijini masa noastră completă a corpului și se indura un număr semnificativ de stres corporale în lumea noastră de zi cu zi.

Aplicarea tratament tipic de masaj pe picioare au fost stabilite pentru a fi un tratament eficient și securizat. Una dintre cele mai eficiente soluții de pe piață care amelioreaza durerea si scade stresul este un masaj pe talpa piciorului este perna de masaj squishee. Acestea este ușor de utilizat echipamentul a crea un entuziasm vibrator care relaxeaza tesutul muscular din picioarele noastre și oferă confort imediat și de relief.

Bucuraţi-va de un masaj al picioarelor relaxant cu 2 viteze. Aparatul de masaj pentru picioare SQUISHEE VIBRATING FOOT MASSAGER elimina durerile de picioare în timp ce masati picioarele gleznele şi degetele de la picioare.

Caracteristici aparat masaj picioare vibrating foot massager:

– umplut cu micromărgele moi si confortabile.
– buton incorporat cu 2 setari o setare pentru masaj revigorant sau intens si 1 intensitate pentru un masaj relaxant blând.
husa exterior acoperita cu tesatura moale satinat stretch cu fermoar
– baza cu material cauciucat ce impiedica alunecarea
– mufa pentru transformator la priza de 6V/800mA (transformatorul nu este inclus)
– necesită 4 baterii C (nu sunt incluse)
– dimensiuni: 39 x 25 4 x 13 cm.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Perna masaj picioare VIBRATING FOOT MASSAGER”