Pernute din silicon pentru protectie calcaie
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Pernute din silicon pentru protectie calcaie

availability:In stock

sku: 2080

22,00 lei

Descriere produs

Pernute din silicon pentru protectie calcaie sunt recomandate pentru calcai cu marimea este universala cu un design inovator acest produs este practic si usor de utilizat si se adapteaza cu usurinta oricarui picior.

Talonete Footmate Separator protectie calcaie si fascia plantara a talpii !

Aveti probleme cu bataturile? Incaltarile noi va pun probleme si va irita tendonul piciorului dar si calcaiul? Venim cu o solutie ideala: Talonete pentru protectie calcaie Footmate Separator !

Aceste pernute sunt fabricate printr-o tehnologie speciala de prelucrare a siliconului prin care se previne si se reduce presiunea dureroasa a calcaiului.

Inflamatia calcaiului de la picior apare atunci cand folositi incaltaminte necorespunzatoare iar de cele mai multe ori va creaza un disconfort dureros tocmai de aceea noi va punem la dispozitie setul format din 2 pernute din silicon pentru protectia calcaiului.

Utilizati aceste produse atunci cand achizitionati o pereche noua de incaltari sau cand sunteti nevoiti sa stati mai mult timp in picioare.

Caracteristici pernute din silicon pentru protectie calcaie:

– set de 2 bucati
– silicon de cea mai buna calitate
– dispobibil pe culoarea pieli ( bej ) sau alb in functie de lot.
– se adapteaza usor oricarui picior
– cu marimea este universala
– dimensiunile sunt: 10 5 cm lungime cu 9 5 cm latime cu 0 3 cm grosime

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Pernute din silicon pentru protectie calcaie”