Plasturi pentru detoxifiere si vindecare Detox Healing DH-8
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Plasturi pentru detoxifiere si vindecare Detox Healing DH-8

availability:In stock

sku: 1339

31,90 lei

Descriere produs

Plasturi pentru detoxifiere si vindecare Detox & Healing Pads DH-8 reprezinta cel mai popular mijloc de detoxifiere a organismului din gama sa.

Padurile adezive Detox & Healing Pads DH-8 se lipesc pe talpa spate umar genunchi etc si absorb substantele chimice nocive toxinele metalele grele si deseurile metabolice ale organismului.
Acesti palsturi se lipesc pe orice zona a corpului si detoxifiaza organismul chiar si in timp ce dormiti.
Organismul va fi detoxifiat dupa minim o luna de folosire.
Plasturii pentru detoxifiere si vindecare Detox & Healing Pads DH-8 contin extracte din plante benefice organismului.

Caracterizare plasturi de detoxifiere si vindecare DH-8:

Detoxifierea naturală are loc în corpul noastru zilnic. Cu toate acestea modul nostru de viață modern ne face să acumulăm o mare cantitate substanțe nenaturale în organism mai mare decât capacitatea sa de a elimina aceste toxine otrăvitoare. Modul de prelucrare a produselor alimentare sintetice stresul poluarea toate aceste elemente nocive acţionează asupra noastră. Iar în multe situaţii corpul noastru nu știe cum să lupte cu aceste toxine și nu este capabil să scape de ele cu ajutorul siste elor naturale obişnuite de detoxifiere. După un timp aceste substanțe se acumulează în cantităţi critice și vor provoca diferite boli mentale şi fizice acute şi cronice.

Rezultatul acestor acumulări nocive este familiar: de la simptome vagi care sunt adesea trecute cu vederea până la simptome mai severe de boală. Simptomele precum răceli frecvente senzații de leşin și oboseală alergii piele slăbită limbă încărcată respiraţie urât mirositoare dureri de cap și senzație de greaţă după consumul de grăsimi și alte produse alimentare pot să indice o depreciere în capacitatea funcţională a organismului fără nici un prejudiciu special asupra vreunui organ.

De ce se aplică plasturii pe picioare?

Picioarele sunt considerate în medicina orientala ca fiind “a doua inimă”. Ele ajută la circulaţia sângelui prin pomparea acestuia înapoi în sus în oprganism. Cum o mare parte din timpul suntem sedentari în zilele noastre această acțiune de pompare naturală este inhibată și toxinele tind să se acumuleze în partea de jos a corpului în jurul picioarelor gleznelor etc.

Tampoanele de detoxifiere de picior pot îmbunătăţi şi accelera procesele naturale de detoxifiere a organismului ajutând la scăderea cantităţii de substanțe nenaturale din corp care se acumulează datorită stilului de viață modern.

Beneficiile padurilor de detoxifiere si vindecare Detox & Healing Pads DH-8:

– absorb substantele chimice nocive metalele grele si deseurile metabolice ale organismului
– imbunatatesc calitatea somnului
– stimuleaza circulatia sangvina
– ajuta la curatarea sistemului limfatic
– sporesc capacitatea de concentrare

Pachetul contine:

– 8 paduri
– 8 benzi adezive.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Plasturi pentru detoxifiere si vindecare Detox Healing DH-8”