Robot de bucatarie Dualetto
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Robot de bucatarie Dualetto

availability:In stock

sku: 216

86,90 lei

Descriere produs

Robot de bucatarie Dualetto – Daca pana acum ati depus efort si ati pierdut mult timp pentru prepararea diverselor amestecuri necesare in alimentatie acum Dualetto va sprijina eficient si rapid. Aparatul are putere dubla fata de un dispozitiv asemanator datorita sistemului dual de amestecare si taiere.

Dualetto este practic o imbinare intre un taietor clasic un amestecator de putere o masina de macinat o razatoare si chiar o masina pentru prepararea inghetatei. Designul elegant al aparatului ascunde un dispozitiv perfect pentru preparearea hranei pentru copii si adulti. Aveti la indemana posbilitatea prepararii rapide a piureurilor sau amestecurilor din legume sau fructe chiar si maioneza.

Cu Dualetto veti putea amesteca cele mai gustoase shake-uri cu gheata si fructe. Finetea amestecului este la indemana dumneavoastra prin mentinerea timpului de amestecare. Aparatul se alimenteaza la tensiunea de 220V AC si are un consum de 350W.

Specificatii-Dualetto

– putere: 500W
– dimensiuni: 28 cm x 12 cm x 18 5 cm
– greutate: ~1 4kg

Pachetul contine: corpul principal al aparatului 3 seturi duble de lame pentru taiere si amestecare cu functii diferite manualul de utilizare.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Robot de bucatarie Dualetto”