Sapca cu turmalina si magneti
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Sapca cu turmalina si magneti

availability:In stock

sku: 1411

130,90 lei

Descriere produs

Sapca cu turmalina si magneti cu un design placut datorita tesaturii din care este realizata sapca cu turmalina si magneti exercita o serie de efecte benefice asupra zonei capului.

Sapca cu turmalina si magneti poate fi purtată atât pe stradă cât și în casă la orice vârstă în orice anotimp.
Este binecunoscut efectul nociv al radiațiilor electromagnetice emise de telefoanele mobile de televizor de liniile de înaltă tensiune sau de alte dispozitive care funcționează pe baza acestei tehnologii.

Prin purtarea sistematică a șepcii cu magneți și turmalină influența negativă acestor tipuri de radiații electromagnetice dăunătoare este foarte mult diminuată creîndu-se chiar un câmp protector în jurul capului.

Microcristalele de turmalina intretesute in materialul din care este realizata sapca emana radiatii infrarosi anioni si un camp magnetic care determina vasodilatatie cerebrala relaxarea musculaturii pielii capului armonizarea campului electromagnetic. Campul magnetic este amplificat de cei 30 de magneti incorporati care actioneaza si la nivelul unor puncte de acupunctura.
Este binecunoscut efectul nociv al radiatiilor electromagnetice emise de telefoanele mobile de televizor de liniile de Inalta tensiune sau de alte dispozitive care functioneaza pe baza acestei tehnologii. Prin purtarea sistematica a sepcii cu magneti si turmalina influenta negativa acestor tipuri de radiatii electromagnetice daunatoare este foarte mult diminuata creIndu-se chiar un camp protector in jurul capului. Poate fi purtata atat pe strada cat si In casa la orice varsta in orice anotimp.

EFECTE:

– inlătură durerile de cap migrenele oboseala de la nivelul capului și ochilor
– este foarte utilă celor care vorbesc mult la telefon sau utilizează mult timp din zi computerul datorită protecției eficiente împotriva radiațiilor electromagnetice
– prin îmbunătățirea circulației cerebrale crește metabolismul celular are loc oxigenarea optimă a țesuturilor  cu efect de îmbunătățirea funcțiilor și activității cerebrale și a memoriei
Antistress
– imbunătățește circulația cerebrală în cazul persoanelor care suferă de accidentvascular cerebral ateroscleroză cerebrală sau alte afecțiuni la nivelul creierului reducând astfel simptomatologia determinată de slaba irigație cu sânge a țesutului cerebral
– oferă o stare de confort și ușoară încălzire la nivelul capului
– datorită eliminării efectelor stressului determină o stare de bună dispoziție și optimism
– previne căderea părului îmbunătățindu-i suplețea strălucirea și rezistența.

PRECAUŢII: șapca nu va fi purtată de către persoane care au dispozitive metalice implantate la nivelul capului (cu excepția celor dentare) în caz de febră sau de leziuni dermatologice la nivelul capului hipertiroidie femei gravide sau care alăptează.

Se poate spăla cu apă călduță utilizând un detergent biodacă este necesar!


No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Sapca cu turmalina si magneti”