Set 4 scule:Rotopercutor,Flex,Autofiletanta,pistol impact cu 3 Acumulatori de 36V si 8Ah
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Set 4 scule:Rotopercutor,Flex,Autofiletanta,pistol impact cu 3 Acumulatori de 36V si 8Ah

availability:In stock

sku:

1.210,00 lei

Descriere produs

Set 4 scule:Rotopercutor,Flex,Autofiletanta,pistol impact cu 3 Acumulatori de 36V si 8Ah

 

Set 4 scule electrice cu acumulatori conceput pentru meseriasii care au un volum ridicat de lucrari si o complexitate mai mare.

Acest set de 4 scule electrice va da posibilitatea de a avea cele mai uzuale scule electrice si de a beneficia de mobilitatea oferita de alimentarea prin acumulatori.

1. Masina de gaurit/infiletat Designul compact, greutatea redusa permite accesul in spatii restranse Transmisie complet metalica cu doua viteze pentru pentru autonomie superioara si o durata de viata mai mare.

Masina de insurubat/gaurit cu percutie pentru aplicatii multiple Designul inteligent al tragaciului permite controlul total in timpul folosirii.

Maner ergonomic, acoperit cu material cauciucat pentru a asigura utlizatorului confortul maxim Acumulatorii glisanti Li-Ion permit introducerea si scoaterea rapida din scula electrica. 2.

Masina de insurubat cu impact Unealta foarte usoara si compacta ceea ce faciliteaza utilizarea ei in spatii inguste.

Sistemul de accumulatori ofera o autonomie superioara 3. Polizor unghiular 125mm Polizorul unghiular are in componenta un motor fara perii de 18V. Ambreiaj electronic care are ca scop reducerea reculul si astfel previne blocarea discului in material.

Frana electronica ce opreste discul rapid dupa decuplarea tragaciului. Aparatoare din plasa metalica de previn patrunderea prafului in motor.

Mulaj exterior caucicat pentru o priza mai buna si comfort sporit. Maner lateral cu doua pozitii.

Acumulatorii Li-Ion asigura maximul de putere si performanta. 4.

Ciocan rotopercutor Motor fara perii pentru autonomie extrema si mentenanta redusa. Ambreiaj electronic pentru cuplu ridicat constant. Cel mai bun in clasa vibraþilor, 6.6 m/s, reduce oboseala utilizatorului si maximizeazã perioada de operare Ideal pentru realizarea gaurilor cu diametru intre 4-26mm pentru fixarea ancorarelor in beton, caramida si zidarie.

 

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Set 4 scule:Rotopercutor,Flex,Autofiletanta,pistol impact cu 3 Acumulatori de 36V si 8Ah”