Slip cu turmalina si magneti pentru femei
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Slip cu turmalina si magneti pentru femei

availability:In stock

sku: 1987

77,00 lei

Descriere produs

Slip cu turmalina si magneti pentru femei este un produs nou care isi propune sa vina in intampinarea si solutionarea unora dintre cele mai frecvente probleme de sanatate ale femeii contemporane generate cel mai adesea de un mod de viata necorespunzator (stres poluare regim alimentar deficitar suprasolicitare pentru performanta profesionala etc.).

Femeia modernă este sufocată de continua alarmă provocată de obligaţiile sociale neglijând să aibă grijă de sănătatea sa. A uitat să mai fie cu adevărat femeie iubită senzuală aducătoare de pace armonie şi înţelepciune. Într-un cuvânt s-a îndepărtat de sine de propria sa natură!

Chiar şi îmbolnăvirile uşoare creează discomfort suferinţă fizică şi psihică în timp ce formele grave pot transforma persoana afectată pe lângă faptul că poate conduce la sterilitate permanentă.
Pentru a preveni şi trata aceste neajunsuri Compania Eden Line oferă o gamă de dispozitive cu turmanlină şi mini-magneţi produse ce sunt concepute special pentru uzul femeilor. Dintre acestea un impact semnificativ asupra sănătăţii genitale al femeii s-au dovedit a fi slipul cu turmalină şi magneţi.

La confecţionarea acestui produs este folosit un mineral a căror virtuți sunt pe deplin demonstrate este vorba despre turmalină şi magneţi permanenți sub formă de cristale de 5 mm în diametru iar ţesătura de suport a acestora fiind creată pe baza unei tehnologii ce utilizează turmalina lichidă.

Caracteristicii slip cu turmalina si magneti:

 Slipul cu turmalină este un produs ce etalează 4 proprietăţi simultan: emite radiaţii în infraroşu  ioni negativi cristalele de turmalină având proprietăţi fizice speciale sunt caracterizate de calitatea de a fi piezoelectrice și piezotermice  în timp ce mini-magneții dezvoltă un câmp magnetic de joasă intensitate. 

Toate aceste proprietăţi sunt extrem de utile bunei funcţionări a organismului uman.
•     Confecţionat cu ajutorul unei tehnologii medicale de ultimă generaţie materialul din care este fabricat slipul destinat femeilor cu turmalină şi magneţi are efecte antibacteriene: bactericide şi bacteriostatice.
•     Efectul acțiunii slipului pentru femei cu turmalină constă în faptul că potențează forţa de reacţie naturală a organismului ajutând la combaterea și a altor tipuri de boli cum este diabetul zaharat și/sau hipertensiunea arterială.
•     În cazul utilizării pe lungi perioade de timp crește potenţa sexuală elimină frigiditatea.
•     Dacă slipul cu turmalină este purtat regulat conduce la scăderea intensităţii cu care se  acumulează grasimile din zona abdominală.

Slipul cu turmalină ajută la tratarea inflamațiilor pelviene bolilor urologice hiperplaziilor urinării frecvente hemoroizilor și altor boli ale sistemului urologic.

Mod de folosire slip cu turmalina si magneti pentru femei: purtarea slipului este foarte plăcută si re design estetic şi poate fi folosit în orice anotimp zilnic fie la lucru sau la şcoală sau pe timpul nopții.

Contraindicatii: nu va fi folosit în caz de febră sau temperaturi ridicate ale mediului ambiant predispoziţie spre hemoragii resimţirea defectuoasă a temperaturii corpului de asemenea şi în cazul existenţei unor zone cu pielea deteriorată sau cu afecțiuni dermatologice grave.

Atentionare: se recomandă spălarea de mână a slipului în apă curată până la 5 min. la o temperatură a apei de până la 40 C. Este interzisă înmuierea îndelungată în apă!

Efecte benefice ale slipului pentru femei cu magneti si turmalina:

–  îmbunătăţeşte circulaţia în zona genitală
– reglează secreţiile hormonale care provoacă fibromioame chisturi ovariene efecte evidente în vaginite uretrite menstre dureroase neregulate şi alte afecţiuni genitale
– boli inflamatorii (cistită enurezis hiperplazii pierderide urină) hemoroizi fisuri anale lombosciatică
– boli ale rinichilor (nefrită pielonefrită)
– boli de ficat ale veziciibiliare pancreas stomac diaree.
– in cazul utilizării pe perioade de timp mai lungi crește libidoul si ajuta la tratamentul sterilitatii
– dacă slipul cu turmalină este purtat regulat conduce la accelerarea proceselor metabolice si la diminuarea depunerilor de grasime din zona abdominala.

Procesul e vindecare are loc prin:

– îmbunătățirea circulației sângelui în regiunea lombară și în organele genitale
– normalizarea activitații acestora
– normalizarea nivelurilor diferiților hormoni
– efect curativ în cazul anexitelor hemoroizilor eczemelor
– creşterea calităţii acţiunii naturale a sistemului imunitar
– în caz de utilizare pe o perioadă îndelungată îmbunatățește funcțiile sexuale și elimină frigiditatea.

Indicatii

– urinare frecventă
– inflamația căilor urinare (uretrita)
– cistita
– enurezis și alte boli urogenitale
– metroanexită
– fibromatoză uterină
– eczema locală
– hemoroizi
– fisuri anale
– frigiditate
– boli de rinichi (nefrita pielonefrita)
– radiculită sciatică
– ajută la combaterea diabetului zaharat hipertensiunii arteriale
– îmbunătățește circulația sangelui în organele pelviene
– creşte imunitatea organismului.

De aceea folosind produsele cu turmalină în combinaţie cu bine-cunoscutele tampoane pentru igiena intima feminina şi ovule pentru igiena intima ale companiei Eden Line care conţin plante medicinale bine studiante și provenite din farmacopeea antică chineză se poate accelera refacerea ţesuturilor afectate creşterea capacităţii de fagocitare a leococitelor şi reticulocitelor curăţarea sângelui de toxine şi potenţarea imunităţii.

 

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Slip cu turmalina si magneti pentru femei”