Tigaia neaderentă Dry Fry Pan
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Tigaia neaderentă Dry Fry Pan

availability:In stock

sku: 995

75,90 lei

Descriere produs

Tigaia neaderentă Dry Fry Pan produs original ! Tigaia neaderentă Dry Fry Pan este realizată dintr-un material neaderent de cea mai bună calitate ceea ce are ca şi rezultat direct îndepărtarea necesităţii de a folosi uleiuri în prepararea mâncărurilor dumneavoastră preferate. Gătiţi sănătos şi savuros numai cu Dry Fry Pan !
Uitaţi de gătitul cu foarte multe grăsimi şi uleiuri de mâncarea plină de E-uri şi posibil cancerigenă. Acum puteţi avea parte de acelaşi gust delicios dar fără să riscaţi sănătatea dumneavoastră sau pe a celor dragi.
Mai mult decât atât studiile arată că prin prăjirea anumitor alimente acestea pot deveni cancerigene. Substanţa rezultată din procesul de prăjire se numeşte acrilamidă şi poate provoca cancerul de colon. Însă puteţi uita de această grijă cu tigaia neaderentă Dry Fry Pan !

În plus accesoriul din partea centrală a tigăii este special conceput pentru a permite aerului să circule în timpul folosirii tigăii pentru ca mâncarea să se prepare mai repede şi uniform.

Tigaia originala Dry Fry Pan nu numai că este ideală pentru gătitul sănătos dar şi păstrează savoarea şi proprietăţile alimentelor.

Tigaia neaderentă Dry Fry Pan este realizată din oţel carbonat şi are un înveliş nonaderent.

Dimensiuni:

– 26 5 cm ( diametru )
– 5 cm ( înălţime )
– greutatea tigaii neaderentă Dry Fry Pan este de 0 8 Kg

Garantie 12 luni

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Tigaia neaderentă Dry Fry Pan”