ZeroSmoke doua seturi magnetii impotriva fumatului
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

ZeroSmoke doua seturi magnetii impotriva fumatului

availability:In stock

sku: 1544

49,50 lei

Descriere produs

ZeroSmoke -doua seturi magnetii impotriva fumatului plasati corect magnetii creeaza presiunea necesara activarii neurotransmitatorilor care diminueaza dorinta de a fuma.Terapia cu ZeroSmoke este non alergica si presupune asezarea unor biomagneti in interiorul urechii externe in zona superioara.

ZeroSmoke foloseste doi biomagneti asezati in interiorul urechii externe in zona superioara pentru a va ajuta sa renuntati la fumat. Magnetii  actioneaza atat ca si conductor natural cat si ca un protector impotriva alergiilor.

Spuneti adio tigaretelor electronice si plasturilor de nicotina pentru ca acesta este cel mai simplu mod de a va lasa de fumat.

Doriti sa va lasati de fumat? Noi am gasit solutia! Va punem la dispozitie doua seturi ZeroSmoke – o metoda rapida si eficienta care va ajuta sa renuntati la tigari fara efort.

Puneti magnetii pe urechea stanga in cateva secunde si urmati-va rutina zilnica.Bio-magnetii vor ramane fixati datorita proprietatiilor de actractie.

Cum va puteti lasa defumat cu Zerosmoke:

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “ZeroSmoke doua seturi magnetii impotriva fumatului”