Aparat masaj facial Skin Relief Massager
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Aparat masaj facial Skin Relief Massager

availability:In stock

sku: 693

27,50 lei

Descriere produs

Aparat masaj facial Skin Relief Massager pentru corp ce funtioneaza pe baterii foloseste o tehnologie pe baza de oscilatii pentru a produce o rapida si eficienta relaxare a muschilor incordati si a punctelor de presiune.Skin Relief Massager dispune de 5 capete flexibile si ergonomice care se muleaza perfect pe corp iar motorul puternic produce vibratii revigorante.Nimic nu te face sa te simti mai bine ca un masaj reconfortant… iar efectul terapuetic al unui masaj bun este indescriptibil.
Aparatul Skin Relief Massager perfect de masaj pentru tine sau pentru acel cineva special…Excelentul aparat de masaj pentru piele!
Un cadou minunat la un pret care te scapa de stres!
Skin Relief Massager maseaza si relaxeaza muschii cu cele 5 accesorii incluse. Acest model este foarte usor si are un design ergonomic.
Aparatul de masaj pentru corp Skin Relief Massager ce funtioneaza pe baterii foloseste o tehnologie pe baza de oscilatii pentru a produce o rapida si eficienta relaxare a muschilor incordati si a punctelor de presiune. Skin Relief Massager de cinci capete flexibile si ergonomice care se muleaza perfect pe corp iar motorul puternic produce vibratii revigorante.
Usor si compact incape cu usurinta in rucsacul pentru ora de gimnastica sau in servieta de serviciu!
Specificatii:- Reduce si elimina actiunea razelor solare asupra pielii- Accelereaza intinerirea celulara- Intareste si tonifiaza pielea si muschii pentru a stopa efectul de imbatranire.

Functioneaza pe baza a 2 baterii tip AA (neincluse in set).

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Aparat masaj facial Skin Relief Massager”