Capac magnetic pentru cuptorul cu microunde Magnetic Microwave Splatter Guard
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Capac magnetic pentru cuptorul cu microunde Magnetic Microwave Splatter Guard

availability:In stock

sku: 2366

27,50 lei

Descriere produs

Capac magnetic multifunctional pentru cuptorul cu microunde Magnetic Microwave Splatter Guard  este un  accesoriu cu care  puteti incalzii mancarea fara a mai sta gandul ca se murdareste aparatul cu microunde.

Capacul multifunctional Magnetic Microwave Splatter Guard pentru cuptorul cu microunde este realizat din material plastic care nu dauneaza mancarii este inodor si acopera mancarea impiedica aderarea pentru cuptorul cu microunde.

Magnetic Microwave Splatter Guard reduce considerabil timpul de preparare a mancarii datorita aburului acumulat in interior si dispune de orificii speciale pentru eliberarea aburului in excces cat si de prindere magnetica pentru fixarea in interiorul cuptorului cu microunde.

Acest capac se curata foarte usor in masina de spalat vase sau manual cu un burete de vase eliminand astfel stropirea peretilor cuptorului cu mancare arsa.

Specificatii:

bolul magnetic Microwave Splatter Guard pentru microunde reduce timpul de incalzire si pastreaza aparatul mai curat 

– dimensiune 30 x 8 5 cm

– usor de folosit si de spalat

Nota: Imaginile folosite au caracter informativ și pot varia sau diferi ocazional fața de caracteristicile produselor prezentate !

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Capac magnetic pentru cuptorul cu microunde Magnetic Microwave Splatter Guard”