Cleste multifunctional Multi-Cut 3 in 1
Livrare rapida, prin curier
Produsele comandate de pe www.pretudirect.ro sunt livrate rapid in orice oras din Romania, prin curier. In cazul in care ati comandat ceva si nu sunteti multumit, ne puteti contacta pentru a returna produsul.

Cleste multifunctional Multi-Cut 3 in 1

availability:In stock

sku: 2360

99,00 lei

Descriere produs

Cleste multifunctional Multi-Cut 3 in 1 oferit  este unealta de mana profesionala fiind recomandata pentru taierea cablurilor a copacilor sau pur si simplu pentru orice obiect din gospodarie.

Multi-cut 3 in 1 are  3 lame rigide inoxidabile  de taiat dispus cu un sistem de blocare special cu manere din material plastic aderent si rezistent la socuri.

Taisul performant al acestui cleste poate fii folosit pentru cosmetizarea plantelor din gradina sau a copacilor fiind recomandat pentru taierea ramurilor groase diametrul sal ajungand pana la 50 mm.

Mecanismul unic de care dispune  clestele mareste capaciatea de taiere fiind fabricat dintr-un aliaj special care il face mai usor si mai rezistent acesta putand taia doar cu varful lamelor.

Clestele multifunctional Multi-cut 3 in 1 se poate folosii ca si :

– cleste pentru taierea cablurilor sau a oricarui obiect din gospodarie

– sfic

– foarfeca sau cleste de gradina

– cutter

– cu lamele de taiere acoperite cu un strat PTFE antifrictiune

Cu aceasta unealta Multi-Cut 3 in 1 iti faci viata mai usoare atat in gradina cat si in gospodarie iar tehnologia patentata a lamelor cu contracutit drept proiectate pentru taierile de precizie ce permit taierea cu varful lamelor.

No Tags for this product

Reviews

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Cleste multifunctional Multi-Cut 3 in 1”